Productinformatie

Wij vergelijken de premie van onder andere
overlijdensrisicoverzekering aanbieders

Informatie over de overlijdensrisicoverzekering

vormen overlijdensrisicoverzekering

Vormen overlijdensrisicoverzekering

Er zijn drie verschillende vormen overlijdensrisicoverzekeringen. Het verschil tussen deze vormen zit in het verloop van de verzekerde som. Het is belangrijk om een keuze te maken die past bij uw persoonlijke situatie.

Lees meer over de verschillende vormen

medische keuring overlijdensrisicoverzekering

Medische keuring

Voordat een verzekeraar een aanvraag voor een overlijdensrisicoverzekering kan accepteren hebben zij bepaalde medische informatie van de verzekerde(n) nodig. Dit is eigenlijk best logisch omdat een overlijdensrisicoverzekering vaak een groot bedrag afdekt.

Lees meer over een medische keuring

verzekeraars overlijdensrisicoverzekeringen

Verzekeraars overlijdensrisico

Wij maken voor u een brede vergelijking tussen de aanbieders van overlijdensrisicoverzekeringen. Wij vergelijken momenteel 17 aanbieders en kunnen daarmee altijd een goed tarief en product aan u voorleggen.

Lees meer over onze verzekeraars

compagnonsverzekering

Compagnonsverzekering

Ook voor bedrijven kan een overlijdensrisicoverzekering van groot belang zijn. Mocht uw compagnon om het leven komen, bent u dan in staat zonder extra kosten het bedrijf voort te zetten? Vaak is dat niet het geval.

Lees meer over een compagnonsverzekering

Een overlijdensrisicoverzekering aanvragen

1
U vraagt een offerte bij ons aan

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte voor uw overlijdens-risicoverzekering. Dit kost u nog geen 5 minuten tijd.

2
Wij maken een offerte op maat

Onze experts vergelijken de overlijdensrisicoverzekeringen van een groot aantal verzekeraars en maken een offerte die past bij uw persoonlijke situatie.

3
De verzekering wordt aangevraagd

Als u akkoord gaat met de offerte die wij voor u op hebben gemaakt, vragen wij de verzekering samen met u aan. Wij houden u tijdens het aanvraagproces op de hoogte van de stand van zaken.

verzekeringsexperts

Hulp nodig? Onze verzekeringsexperts staan u graag te woord

Onze medewerkers blijven door permanente educatie op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt. Daarnaast verdiepen zij zich graag in uw situatie om te begrijpen welke risico’s u loopt om zo een passende verzekeringsoplossing voor u te kunnen vinden. Mocht u er via de website niet uitkomen of twijfelen over uw keus? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

070-7400070