Over ons

Wij vergelijken de premie van onder andere
overlijdensrisicoverzekering aanbieders

Overlijdens-risicoverzekering.nl

Bij Overlijdens-risicoverzekering.nl maakt u de vergelijking voor uw overlijdensrisicoverzekering niet zelf in een online rekentool, maar wordt dit voor u gedaan door een gediplomeerd adviseur. Hierdoor bent u zelf geen tijd kwijt aan het maken van een vergelijking en aan het bepalen welk product het beste bij u past. Een overlijdensrisicoverzekering is tenslotte een serieuze zaak en geen maaltijd om even snel online te bestellen. Door onze werkwijze en onze deskundige medewerkers hebben wij een zeer hoge klanttevredenheid.

Overlijdens-risicoverzekering.nl is een onderdeel van het Nederlands Verzekering Centrum. Hierdoor beschikken wij over samenwerkingen met een groot aantal verzekeraars met uitstekende voorwaarden. Denk hierbij onder meer aan: Aegon, ASR, Nationale Nederlanden, Klaverblad, Allianz, TAF en Scildon.

Meer informatie treft u aan in onze Dienstenwijzer of in het Dienstverleningsdocument Risico’s Afdekken.

Een overlijdensrisicoverzekering aanvragen

1
U vraagt een offerte bij ons aan

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte voor uw overlijdens-risicoverzekering. Dit kost u nog geen 5 minuten tijd.

2
Wij maken een offerte op maat

Onze experts vergelijken de overlijdensrisicoverzekeringen van een groot aantal verzekeraars en maken een offerte die past bij uw persoonlijke situatie.

3
De verzekering wordt aangevraagd

Als u akkoord gaat met de offerte die wij voor u op hebben gemaakt, vragen wij de verzekering samen met u aan. Wij houden u tijdens het aanvraagproces op de hoogte van de stand van zaken.

verzekeringsexperts

Hulp nodig? Onze verzekeringsexperts staan u graag te woord

Onze medewerkers blijven door permanente educatie op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt. Daarnaast verdiepen zij zich graag in uw situatie om te begrijpen welke risico’s u loopt om zo een passende verzekeringsoplossing voor u te kunnen vinden. Mocht u er via de website niet uitkomen of twijfelen over uw keus? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

070-7400070