Kan ik met diabetes een overlijdensrisicoverzekering afsluiten?

Wij vergelijken de premie van onder andere
overlijdensrisicoverzekering aanbieders

Kan ik met diabetes een overlijdensrisicoverzekering afsluiten?

Ja, het is gelukkig in veel gevallen mogelijk om met diabetes een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten. Niet alle verzekeraars zijn echter bereid diabetici te accepteren of enkel tegen een verhoogde premie. De tarieven zoals verzekeraars die publiceren zijn gericht op een volledig gezonde verzekerde. Doordat wij met veel verzekeraars samenwerken zijn wij in staat voor u een verzekeraar te vinden die bereid is mee te denken met uw situatie.

Wij vinden het oneerlijk dat u door uw medische situatie meer kosten maakt aan de bemiddeling van een overlijdensrisicoverzekering. Waar enkele van onze concurrenten hun tarief met € 100,- verhogen naar € 295,- hanteren wij gewoon ons standaardtarief van € 175,-. Wel zo eerlijk toch?

Een overlijdensrisicoverzekering aanvragen

1
U vraagt een offerte bij ons aan

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte voor uw overlijdens-risicoverzekering. Dit kost u nog geen 5 minuten tijd.

2
Wij maken een offerte op maat

Onze experts vergelijken de overlijdensrisicoverzekeringen van een groot aantal verzekeraars en maken een offerte die past bij uw persoonlijke situatie.

3
De verzekering wordt aangevraagd

Als u akkoord gaat met de offerte die wij voor u op hebben gemaakt, vragen wij de verzekering samen met u aan. Wij houden u tijdens het aanvraagproces op de hoogte van de stand van zaken.

verzekeringsexperts

Hulp nodig? Onze verzekeringsexperts staan u graag te woord

Onze medewerkers blijven door permanente educatie op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt. Daarnaast verdiepen zij zich graag in uw situatie om te begrijpen welke risico’s u loopt om zo een passende verzekeringsoplossing voor u te kunnen vinden. Mocht u er via de website niet uitkomen of twijfelen over uw keus? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

070-7400070