Wat is een overlijdensrisicoverzekering?

Wij vergelijken de premie van onder andere
overlijdensrisicoverzekering aanbieders

Wat is een overlijdensrisicoverzekering?

Met een overlijdensrisicoverzekering dekt u financiële risico’s af voor uw nabestaanden. Denk bijvoorbeeld aan de kosten van uw hypotheek, de huur en de rest van uw levensonderhoud. Is het zonder deze verzekering mogelijk dat uw nabestaanden comfortabel verder kunnen leven of zullen er concessies gedaan moeten worden? Als dat laatste het geval is doet u er goed aan eens na te denken of een overlijdensrisicoverzekering voor u een oplossing kan bieden.

Een overlijdensrisicoverzekering is in de basis een hele simpele verzekering. U spreekt met een verzekeraar een bepaalde periode en een bepaald bedrag af. Indien een verzekerde op de polis binnen die periode komt te overlijden keert de verzekeraar een bedrag uit aan de begunstigde. Ondanks dat er steeds minder verschillen zijn tussen de verzekeraar is het verstandig goed te vergelijken tussen de verschillende aanbieders. Dit kan niet alleen schelen met de premie, maar ook met het product. Wij zijn u hierbij graag van dienst.

Een overlijdensrisicoverzekering aanvragen

1
U vraagt een offerte bij ons aan

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte voor uw overlijdens-risicoverzekering. Dit kost u nog geen 5 minuten tijd.

2
Wij maken een offerte op maat

Onze experts vergelijken de overlijdensrisicoverzekeringen van een groot aantal verzekeraars en maken een offerte die past bij uw persoonlijke situatie.

3
De verzekering wordt aangevraagd

Als u akkoord gaat met de offerte die wij voor u op hebben gemaakt, vragen wij de verzekering samen met u aan. Wij houden u tijdens het aanvraagproces op de hoogte van de stand van zaken.

verzekeringsexperts

Hulp nodig? Onze verzekeringsexperts staan u graag te woord

Onze medewerkers blijven door permanente educatie op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt. Daarnaast verdiepen zij zich graag in uw situatie om te begrijpen welke risico’s u loopt om zo een passende verzekeringsoplossing voor u te kunnen vinden. Mocht u er via de website niet uitkomen of twijfelen over uw keus? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

070-7400070