Welk bedrag moet ik afdekken met mijn overlijdensrisicoverzekering?

Wij vergelijken de premie van onder andere
overlijdensrisicoverzekering aanbieders

Welk bedrag moet ik afdekken met mijn overlijdensrisicoverzekering?

Het is van belang het juiste bedrag af te dekken zodat uw nabestaanden financieel comfortabel achter blijven. Het kiezen van het juiste bedrag is afhankelijk van veel verschillende factoren. Indien u twijfelt adviseren wij u om een financieel specialist uw situatie en risico’s in beeld te laten brengen.

De volgende lasten zijn verstandig om af te dekken met de overlijdensrisicoverzekering:

  • Hypotheeklast of huurlast
  • Overige leningen zoals een lening voor een auto
  • Terugkerende vaste lasten zoals verzekeringen, abonnementen, gas, water, licht, telefonie en belastingen.
  • Variabele lasten zoals boodschappen, vakanties, kleding, meubels en hobby’s.

Om u een eind op weg te helpen adviseren wij gebruik te maken van een adviestool. Met deze tool kunt u eenvoudig uw lasten en uw risico in beeld brengen. De cijfers in deze tool zijn in samenwerking met het Nibud opgesteld. Klik op onderstaande afbeelding om de tool te starten.

Een overlijdensrisicoverzekering aanvragen

1
U vraagt een offerte bij ons aan

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte voor uw overlijdens-risicoverzekering. Dit kost u nog geen 5 minuten tijd.

2
Wij maken een offerte op maat

Onze experts vergelijken de overlijdensrisicoverzekeringen van een groot aantal verzekeraars en maken een offerte die past bij uw persoonlijke situatie.

3
De verzekering wordt aangevraagd

Als u akkoord gaat met de offerte die wij voor u op hebben gemaakt, vragen wij de verzekering samen met u aan. Wij houden u tijdens het aanvraagproces op de hoogte van de stand van zaken.

verzekeringsexperts

Hulp nodig? Onze verzekeringsexperts staan u graag te woord

Onze medewerkers blijven door permanente educatie op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt. Daarnaast verdiepen zij zich graag in uw situatie om te begrijpen welke risico’s u loopt om zo een passende verzekeringsoplossing voor u te kunnen vinden. Mocht u er via de website niet uitkomen of twijfelen over uw keus? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

070-7400070