Welke kosten heb ik bij een overlijdensrisicoverzekering?

Wij vergelijken de premie van onder andere
overlijdensrisicoverzekering aanbieders

Welke kosten heb ik bij een overlijdensrisicoverzekering?

Bij het aanvragen van een overlijdensrisicoverzekering heeft u sinds 1 januari 2013 te maken met eenmalige bemiddelingskosten. Het provisieverbod is ingesteld ter bescherming van consument en ter voorkoming van verkeerde prikkels aan bemiddelaars door verzekeraars. Doordat de vergoeding voor de bemiddelaar niet meer door de verzekeraar wordt betaald en niet langer is verborgen kan de bemiddelaar vrij adviseren. Een goede beslissing die wij ook zeer toejuichen.

Zijn alle bemiddelaars gelijk? Nee, absoluut niet. Naast het bekijken van het product doet u er ook verstandig aan om de verschillen tussen de bemiddelaars goed te bekijken.

Welke varianten zijn er mogelijk?

  • Bemiddelaars met een eenmalige vergoeding en een abonnement gedurende de looptijd.
  • Bemiddelaars met een eenmalige vergoeding en een vergoeding per verrichting (voor beantwoorden van vragen, adreswijzigingen etc.)
  • Bemiddelaars met een eenmalige vergoeding en dienstverlening gedurende de looptijd zonder verdere kosten.

Overlijdens-risicoverzekering.nl behoort tot de laatste groep. Wij zijn u niet puur van dienst bij het aanvragen, maar ook gedurende de resterende jaren van de verzekering. Dat vinden wij wel zo eerlijk.

Een overlijdensrisicoverzekering aanvragen

1
U vraagt een offerte bij ons aan

Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte voor uw overlijdens-risicoverzekering. Dit kost u nog geen 5 minuten tijd.

2
Wij maken een offerte op maat

Onze experts vergelijken de overlijdensrisicoverzekeringen van een groot aantal verzekeraars en maken een offerte die past bij uw persoonlijke situatie.

3
De verzekering wordt aangevraagd

Als u akkoord gaat met de offerte die wij voor u op hebben gemaakt, vragen wij de verzekering samen met u aan. Wij houden u tijdens het aanvraagproces op de hoogte van de stand van zaken.

verzekeringsexperts

Hulp nodig? Onze verzekeringsexperts staan u graag te woord

Onze medewerkers blijven door permanente educatie op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt. Daarnaast verdiepen zij zich graag in uw situatie om te begrijpen welke risico’s u loopt om zo een passende verzekeringsoplossing voor u te kunnen vinden. Mocht u er via de website niet uitkomen of twijfelen over uw keus? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

070-7400070
" />